Списание за дизајн
Списание за дизајн
Изложбен Дизајн

Multimedia exhibition Lsx20

Изложбен Дизајн Мултимедијална изложба беше посветена на 20-годишнината од повторното претставување на државните валути. Целта на изложбата беше да се воведе рамката на тројството на кое се засноваше уметничкиот проект, имено, банкноти и монети, авторите - 40 истакнати латвиски уметници од различни креативни жанрови - и нивните уметнички дела. Концептот на изложбата потекнува од графит или олово што е централна оска на молив, заедничка алатка за уметниците. Графитната структура служеше како главен елемент на дизајнот на изложбата.

Име на проектот : Multimedia exhibition Lsx20, Име на дизајнерите : Design studio H2E, Име на клиентот : The Bank of Latvia.

Multimedia exhibition Lsx20 Изложбен Дизајн

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.