Списание за дизајн
Списание за дизајн
Ресторан За Скара

Grill

Ресторан За Скара Опсегот на проектот е реновирање на постојната продавница за поправка на мотоцикли од 72 квадратни метри во нов ресторан Барбек. Опсегот на работа вклучува целосен редизајн на надворешниот и внатрешниот простор. Екстериерот беше инспириран од спојка со скара од скара со едноставна шема на црно-бела боја на јаглен. Еден од предизвиците на овој проект е да се вклопат агресивните програмски побарувања (40 места во трпезаријата) на толку мал простор. Покрај тоа, треба да работиме со необичен мал буџет (40 000 УСД), во кој се вклучени сите нови единици HVAC и нова комерцијална кујна.

Име на проектот : Grill, Име на дизајнерите : Yu-Ngok Lo, Име на клиентот : YNL Design.

Grill Ресторан За Скара

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.