Списание за дизајн
Списание за дизајн
Стол

5x5

Стол Столчето 5x5 е типичен проект за дизајн каде ограничувањето се препознава како предизвик. Седиштето на столот и задниот дел се направени од ксилит кој е многу тешко да се обликува. Ксилит е суровина што може да се најде на 300 метри под површината на земјата и е обложена со јаглен. Во моментов поголемиот дел од суровината е фрлена. Од гледна точка на животната средина, овој материјал создава отпад на површината на земјата. Затоа, идејата за дизајнот на столот се чинеше дека е многу провокативна и предизвикувачка.

Име на проектот : 5x5, Име на дизајнерите : Barbara Princic, Име на клиентот : Sijaj Hrastnik.

5x5 Стол

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.