Списание за дизајн
Списание за дизајн
Бар-Стол

Barcycling Chair

Бар-Стол Барциклирањето е бар-столче кое е дизајнирано за спортски тематски простори. Треба да се обрне внимание на сликата на динамизам на бар-столот, благодарение на седлото за велосипед и педалата за велосипеди. .Додека мекоста на полиуретан, природна кожа и квалитетно шиење на рацете симболизира издржливост. За разлика од стандардниот стол за столче, дека положбата на подножјето не може да се смени, барциклирањето го прави возможно варијабилните седишта со чување на педалите на разни локации. Ова го овозможува подолго и удобно седи

Име на проектот : Barcycling Chair, Име на дизајнерите : Ayhan Güneri, Име на клиентот : AYHAN GUNERI ARCHITECTS.

Barcycling Chair Бар-Стол

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.