Списание за дизајн
Списание за дизајн
Продавница За Високо-Технолошки Мало

Cyfer

Продавница За Високо-Технолошки Мало Внатрешни простории за малопродажба во иднина, како и во сегашноста, треба да бидат дизајнирани на начин што промовира пријатно искуство за купување и прилагодено на видот на производот што се продава. Cyfer е продавница за hi-tech за малопродажба дизајнирана на QR-кодот. Минималистички по природа ентериерните и надворешните елементи на дизајнот се собираат за да формираат непречено течење на животната средина, нагласувајќи ја моќноста на производот што се очекува во иднина, додека перцепцијата е непрекината со ирелевантни опструкции што го зголемуваат нивото на уживање и ја зголемуваат желбата за интеракција со производите.

Име на проектот : Cyfer, Име на дизајнерите : Dalia Sadany, Име на клиентот : Dezines Dalia Sadany Creations.

Cyfer Продавница За Високо-Технолошки Мало

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.