Списание за дизајн
Списание за дизајн
Мијалник

Spiral

Мијалник Свежата вода е една од највредните природни ресурси; ги слушнавме приказните и легендите дека змиите ги чуваат вредните и скапоцени богатства. Затоа инспириравме од змија, обвиткана околу конусен воден базен за да го заштитиме. Друга карактеристика е дека користењето на рацете за отворање на вода од вода може да не биде пријатно за сите на јавни места. Во овој дизајн, педалата се користи за отворање и затворање на чешмата со притискање на педалот за стапало.

Име на проектот : Spiral, Име на дизајнерите : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Име на клиентот : AQ QALA BINALAR.

Spiral Мијалник

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.