Списание за дизајн
Списание за дизајн
Игра На Табли

Boo!!

Игра На Табли Бу !! е голема игра во табла која се планира да вклучува какви било активности за да се расположи роденденската забава, но со ужасен поглед. Наменета е како разградувачка мала кутија која ги затвора сите духови во светот. Во внатрешноста на малата кутија има огромен плеј-мат околу кој сите деца на забавата можат да се соберат и да играат удобно. Минималната старосна граница на целната група е поставена како 6 години и повеќе, Boo !! е дизајниран како серија на коловози на прогонет пат во кој има неколку авантури и зони на активности.

Име на проектот : Boo!!, Име на дизајнерите : Gülru Mutlu Tunca, Име на клиентот : 2GDESIGN.

Boo!! Игра На Табли

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.