Списание за дизајн
Списание за дизајн
Прстен

Moon Curve

Прстен Природниот свет е во постојано движење бидејќи се балансира меѓу редот и хаосот. Добар дизајн е создаден од истата тензија. Неговите квалитети на сила, убавина и динамичност произлегуваат од можноста на уметникот да остане отворен за овие спротивности за време на чинот на создавање. Готовото парче е збир на безброј избори што ги прави уметникот. Целата мисла и никакво чувство нема да резултира во работа што е тврда и студена, додека сите чувства и без контрола даваат причини што не успева да се изрази. Преплетувањето на двајцата ќе биде израз на танцот на самиот живот.

Име на проектот : Moon Curve, Име на дизајнерите : Mary Zayman, Име на клиентот : Mary Zayman.

Moon Curve Прстен

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.