Списание за дизајн
Списание за дизајн
Осветлување

Yazz

Осветлување Yazz е забавно осветлување, изработено од свитливи полуригидни жици што му овозможуваат на корисникот да се наведнува во која било форма или форма што одговара на нивното расположение. Исто така, тоа е во прилог на приклучен приклучок што овозможува полесно комбинирање на повеќе од една единица заедно. Јаз е исто така естетски привлечен, пријателски расположен и економичен. Концептот потекнува од идејата да се минимизира осветлувањето до најосновните основни суштества како крајниот израз на убавината без да се изгуби естетското осветлување од влијанието, бидејќи индустрискиот минимализам е уметност сам по себе.

Име на проектот : Yazz, Име на дизајнерите : Dalia Sadany, Име на клиентот : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Yazz Осветлување

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.