Списание за дизајн
Списание за дизајн
Осветлување

Yazz

Осветлување Yazz е забавно осветлување, изработено од свитливи полуригидни жици што му овозможуваат на корисникот да се наведнува во која било форма или форма што одговара на нивното расположение. Исто така, тоа е во прилог на приклучен приклучок што овозможува полесно комбинирање на повеќе од една единица заедно. Јаз е исто така естетски привлечен, пријателски расположен и економичен. Концептот потекнува од идејата да се минимизира осветлувањето до најосновните основни суштества како крајниот израз на убавината без да се изгуби естетското осветлување од влијанието, бидејќи индустрискиот минимализам е уметност сам по себе.

Име на проектот : Yazz, Име на дизајнерите : Dalia Sadany, Име на клиентот : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Yazz Осветлување

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн интервју на денот

Интервјуа со светски познати дизајнери.

Прочитајте ги најновите интервјуа и разговори за дизајн, креативност и иновации помеѓу дизајнерскиот новинар и светски познати дизајнери, уметници и архитекти. Погледнете ги најновите проекти за дизајн и наградуваните дизајни од познати дизајнери, уметници, архитекти и иноватори. Откријте нови сознанија за креативност, иновации, уметност, дизајн и архитектура. Дознајте за процесите на дизајнирање на одлични дизајнери.