Списание за дизајн
Списание за дизајн
Шише Со Вотка

Snowflake Vodka

Шише Со Вотка Инспириран сум од едноставноста и во исто време сложеноста на снегулката. Поголемиот дел од времето ние само поминуваме низ животот без да ги забележуваме сите убавини и комплексности на нештата околу нас. Природата е полна со едноставни работи, но оној на кој започнувате да обрнувате внимание, сфаќате дека тие едноставни работи се далеку посложени отколку што мислевте. Тоа беше почетокот на мојот дизајн, да се обидам да интерпретирам и да создадам нова форма за шише во целосна соодветност со природата. Исто како во природата, кога зумираме во сложени форми што може да изгледаат произволни на око, откриваме геометриска шема.

Име на проектот : Snowflake Vodka, Име на дизајнерите : Adrian Munoz, Име на клиентот : Adrian Munoz.

Snowflake Vodka Шише Со Вотка

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.