Списание за дизајн
Списание за дизајн
Стол

Everyday chair

Стол Мајсторот Бруно Мунари тврдеше дека во светот „има повеќе столчиња отколку магариња“. Зошто тогаш нацртајте друго столче? Веќе има многу добри столчиња, некои лоши, некои удобни, други малку помалку. Значи, замислувајќи предмет што би бегал од кој било стил да раскажува малку приказна, да грабна насмевка, се размислуваше за секојдневието стол. Убопитно е што без разлика на верата или потеклото, секој ден секој ден седнува со задоволство на бело керамичко столче ... Неговиот разигран лик станува покана за седнување, одвојувајќи одредено време за одмор.

Име на проектот : Everyday chair, Име на дизајнерите : Federico Traverso, Име на клиентот : MYYOUR.

Everyday chair Стол

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.