Списание за дизајн
Списание за дизајн
Bluetooth Рачен Часовник

Knotch

Bluetooth Рачен Часовник Луѓето ги проверуваат нивните телефони повеќе од 150 пати на ден. Паметните часовници дизајнирани деновиве се само уште еден мобилен уред во рамките на самиот часовник. „Knotch“ на Акира Самсон Дизајн е смарт часовник што му овозможува на корисникот да прима известувања / пропуштени известувања од врската Bluetooth со телефонот и да дава повратни информации од вибрациите, така што луѓето поретко го проверуваат својот телефон. „Knotch“ има добар видлив и лесен за кориснички интерфејс. „Knotch“ е економичен часовник, затоа младите кои сакаат да ги следат модните трендови и напредната технологија можат лесно да си го дозволат тоа.

Име на проектот : Knotch, Име на дизајнерите : Akira Deng, Samson So, Име на клиентот : Akira Samson Design.

Knotch Bluetooth Рачен Часовник

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.