Списание за дизајн
Списание за дизајн
Дизајнерска Маса

Curly

Дизајнерска Маса Оваа повеќенаменска табела беше дизајнирана од дизајнерите на принципите на Бин Буро, Кени Кинугаса-Цуи и Лорен Фауре. Функционира како централен елемент во внатрешноста. Целокупната форма е полна со игриви wiggly криви, што драматично се спротивставуваат на традиционалните формални симетрични табели, со што се издвојува како скулпторско парче за примамливост и интеракција со корисниците. Кривите се чини дека се случајни на прв поглед, сепак секоја крива е внимателно дизајнирана за да поттикне различни позиции за седење и социјални интеракции.

Име на проектот : Curly , Име на дизајнерите : Bean Buro, Име на клиентот : Bean Buro.

Curly  Дизајнерска Маса

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.