Списание за дизајн
Списание за дизајн
Трговски Центар

Adagio Townplaza

Трговски Центар Врз основа на животен стил во близина, дизајнот е прилагоден за најдобро да им одговара на потребите на луѓето. Замислен е како добро избалансирано место за семејствата, така што сите можат да уживаат во тоа. Има главна плоштад каде повеќето интеракции се случуваат во текот на денот на ниво на теренот, вториот кат е дизајн за здравје, мода и убавина и 3-ти кат со салон бар и ресторани кои ќе оживеат од 14 часот до полноќ. Еден главен аспект е дека 90% од единиците имаат директен преглед од кое било дадено место. Паркингот е исто така оптимизиран од тоа затоа што местата кои се зафатени преку ден се слободни ноќта.

Име на проектот : Adagio Townplaza, Име на дизајнерите : Adagio Townplaza, Име на клиентот : HAUS INMOBILIARIA SA.

Adagio Townplaza Трговски Центар

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.