Списание за дизајн
Списание за дизајн
Повеќенаменска Табела

Bean Series 2

Повеќенаменска Табела Оваа табела беше дизајнирана од дизајнерите на принципите на Бин Буро, Кени Кинугаса-Цуи и Лорен Фауре. Проектот беше инспириран од будните облици на француските криви и сложувалките на мозаик, и служи како централно дело во канцеларијата за конференциски конференции. Целокупната форма е полна со перики, што е драматично заминување од традиционалната формална табела за корпоративни конференции. Трите делови на табелата може да се конфигурираат во различни севкупни облици за да се разликуваат аранжманите за седење; постојаната состојба на промена создава разиграна атмосфера за креативната канцеларија.

Име на проектот : Bean Series 2, Име на дизајнерите : Bean Buro, Име на клиентот : Cheil .

Bean Series 2 Повеќенаменска Табела

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.