Списание за дизајн
Списание за дизајн
Плочки

REVICOMFORT

Плочки REVICOMFORT е подот што може да се отстрани и еднократно. Брз и лесен за примена. Подготвени за употреба Идеално за реновирање. Во еден производ ги комбинира техничките карактеристики на порцеланските плочки со полно тело, економските предности на поедноставената поставеност за заштеда на време, леснотијата на мобилност и повторна употреба во различни простори. REVICOMFORT може да се направи во неколку збирки на Revigrés: разни ефекти, бои и површини.

Име на проектот : REVICOMFORT, Име на дизајнерите : Revigres, Име на клиентот : Revigres.

REVICOMFORT Плочки

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.