Списание за дизајн
Списание за дизајн
Маса, Стол, Светилка

Ayers

Маса, Стол, Светилка Обликот и единството на предметот, комбинирано со иновативната употреба на материјали во производството како плута и „корбалт“ се единствени фактори кои го разликуваат ова парче од другите. Секоја столица е извајана на CNC машина со висока технологија од еден блок плута. Истиот метод се применува на основата на табелата. Плочата и кампанулата на светилката се направени од „корбалт“ (иновативен материјал што го комбинира базалтското влакно со плута) што им дава леснотија на парчињата. Светилката користи LED технологија во својот систем на осветлување.

Име на проектот : Ayers , Име на дизајнерите : Albertina Oliveira, Име на клиентот : Albertina Oliveira.

Ayers  Маса, Стол, Светилка

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.