Списание за дизајн
Списание за дизајн
Одвојливи Табели

iLOK

Одвојливи Табели Дизајнот на Патрик Саран одекнува на познатата формула креирана од Луис Саливан „Форма следува функција“. Во овој дух, табелите на МОЛК се осмислени за да се даде приоритет на леснотијата, силата и модуларноста. Ова е овозможено благодарение на дрвениот композитен материјал на врвовите на масата, заоблената геометрија на нозете и структурните загради фиксирани во срцето со месо. Користејќи косов спој за основата, подолу се добива корисен простор. Конечно, од дрвата се појавува топла естетика која многу ја ценат убавите вечера.

Име на проектот : iLOK , Име на дизајнерите : Patrick Sarran, Име на клиентот : QUISO SARL.

iLOK  Одвојливи Табели

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.