Списание за дизајн
Списание за дизајн
Полица За Книги

More Is Different

Полица За Книги Зафатено од желбата да се предложи библиотека што ќе повлече од употребата на суровини, повеќе е различно (MID) одекнува и ги комбинира предците на знаење за столарија со она на современиот дизајн. Ивс-Мари Гефроја дава ново значење за начинот на кој се користи библиотеката. Концептот, кој не ја загрозува ниту функцијата, ниту естетиката, ниту отпорноста, ниту одржливоста не можат да се најдат во овој безвременски дизајн и неочекуваниот експеримент.

Име на проектот : More Is Different, Име на дизајнерите : yves-marie Geffroy, Име на клиентот : Yves-Marie Geffroy.

More Is Different Полица За Книги

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.