Списание за дизајн
Списание за дизајн
Ресторан И Бар

WTC Effingut

Ресторан И Бар Дизајнерите треба да експериментираат со различни концепти во дизајнот на ресторани кои можат да привлечат муштерии и можат да останат свежи и привлечни со идните трендови во дизајнот. Неконвенционалната употреба на материјали е еден таков начин да ги задржите патроните ангажирани со декор. Ефингут е воспоставен бренд во Пивара што верува во оваа мисла. Неконвенционалното користење на делови од моторот за амбиент е концептот на овој ресторан. Тој ја пренесува врската помеѓу страстите на младоста и има мешавина од локален контекст на Пуна и културата на пиво на Германија. Рециклираната позадина од шипката на шипката е уште една карактеристика на декор

Име на проектот : WTC Effingut, Име на дизајнерите : Ketan Jawdekar, Име на клиентот : Effingut Brewerkz Pvt. Ltd..

WTC Effingut Ресторан И Бар

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.