Списание за дизајн
Списание за дизајн
Пакување Кафе

The Mood

Пакување Кафе Дизајнот прикажува пет различни нацртани со рака, гроздобер инспирирани и малку реалистични мајмунски лица, секој од нив претставува различно кафе од различен регион. На нивната глава, стилски, класичен шешир. Нивниот благ израз предизвикува iosубопитност. Овие амортизери мајмуни подразбираат квалитет, нивната иронична софистицираност привлечена за алкохоличарите кои се заинтересирани за сложени карактеристики на вкусот. Нивните изрази игривно претставуваат расположение, но и алудираат на профилот на вкус на кафе, благ, силен, кисел или мазен. Дизајнот е едноставен, но сепак суптилно умен, кафе за секое расположение.

Име на проектот : The Mood, Име на дизајнерите : Salvita Bingelyte, Име на клиентот : Coffee24.

The Mood Пакување Кафе

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн интервју на денот

Интервјуа со светски познати дизајнери.

Прочитајте ги најновите интервјуа и разговори за дизајн, креативност и иновации помеѓу дизајнерскиот новинар и светски познати дизајнери, уметници и архитекти. Погледнете ги најновите проекти за дизајн и наградуваните дизајни од познати дизајнери, уметници, архитекти и иноватори. Откријте нови сознанија за креативност, иновации, уметност, дизајн и архитектура. Дознајте за процесите на дизајнирање на одлични дизајнери.