Списание за дизајн
Списание за дизајн
Следи Фокус Рекламирање

ND Lens Gear

Следи Фокус Рекламирање ND LensGear точно се прилагодува самоцентрично на леќите со различни дијаметри. Серијата ND LensGear ги покрива сите леќи како ниеден друг достапен LensGear. Без сечење и без виткање: Нема повеќе возачи на завртки, истрошени ремени или вознемирувачки остатоци од ремени што се искачуваат. Сè се вклопува како шарм. И уште еден плус, неговиот Без алат! Благодарение на неговиот паметен дизајн, тој нежно и цврсто се центрира околу објективот.

Име на проектот : ND Lens Gear, Име на дизајнерите : Nils Fischer, Име на клиентот : Studio AFS GmbH.

ND Lens Gear Следи Фокус Рекламирање

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.