Списание за дизајн
Списание за дизајн
Виски Од Ловорово Дрво

La Orden del Libertador

Виски Од Ловорово Дрво Обидувајќи се да ги комбинираме различните елементи што се однесуваат на името на производот, дизајнот ја засилува пораката што ја предлага. Пренесува возбудлива и интригантна слика. Илустрацијата на пркосен кондор што ги прикажува своите крилја, го означува чувството за слобода, затрупано со симетричен и сугестивен медал, додадено на позадина илустрација со имагинарен пејзаж, кој носи дизајн на поезија, генерира идеална комбинација за да ја пренесе саканата порака. Трезна палета на бои му дава ексклузивни карактеристики, а типографската употреба ги отстранува на традиционален и историски производ.

Име на проектот : La Orden del Libertador, Име на дизајнерите : Maximiliano Fulquet, Име на клиентот : FREE SPIRITS.

La Orden del Libertador Виски Од Ловорово Дрво

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.