Списание за дизајн
Списание за дизајн
Странична Табла

Arca

Странична Табла Арка е монолит заробен во мрежата, градите што лебдат сноп заедно со нејзината содржина. Лакираниот сад mdf, затворен во идеална мрежа направена од цврст даб, е опремена со три вкупно фиоки за извлекување што можат да се организираат според различни потреби. Цврстата цврста дабова мрежа е моделирана за да ги смести термоформените стаклени плочи, за да добие органска форма што симулира огледало на вода. Целиот ормар се потпира на про transparentирна поддршка на метакрилат за да се потенцира идеалниот лебдечки.

Име на проектот : Arca, Име на дизајнерите : Giuliano Ricciardi, Име на клиентот : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Arca Странична Табла

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.