Списание за дизајн
Списание за дизајн
Куќа

Basalt

Куќа Изграден за удобност, како и елегантен. Овој дизајн е навистина привлечен и извонреден во и надвор. Карактеристиките вклучуваат дабово дрво, прозорците направени за да се донесе многу сончева светлина, и е смирувачки за очите. Тоа е воодушевувано од неговата убавина и техниката. Штом сте во оваа куќа, не можете да не забележите спокојство и чувство на оаза што ве презема. Ветрето на дрвјата и околината со сончевите зраци ја прави оваа куќа уникатно место за живеење далеку од зафатениот градски живот. Куќата Базалт е изградена за да задоволи и смести различни луѓе.

Име на проектот : Basalt, Име на дизајнерите : Aamer Qaisiyah, Име на клиентот : Aamer A. Qaisiyah.

Basalt Куќа

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн легенда на денот

Легендарните дизајнери и нивните наградувани дела.

Легендите за дизајн се исклучително познати дизајнери кои го прават нашиот свет подобро место со своите добри дизајни. Откријте ги легендарните дизајнери и нивните иновативни дизајни на производи, оригинални уметнички дела, креативна архитектура, извонредни модни дизајни и стратегии за дизајнирање. Уживајте и истражете ги оригиналните дизајнерски дела на наградуваните дизајнери, уметници, архитекти, иноватори и брендови ширум светот. Инспирирајте се од креативни дизајни.