Списание за дизајн
Списание за дизајн
Престој

Panorama Villa

Престој Алудирајќи на структурата на типично село во Мани, концептот е замислен како серија на индивидуални камени фрагменти кои се вртат околу атриумот, влезот и просторите за живеење. Грубите количини на живеалиште отвораат дијалог со нивната природна околина, додека ритамот на нивните отвори или обезбедува приватност или поканува во панорамски поглед на хоризонтот, конструирајќи директно искуство на последователни и разновидни наративи. Вилата се наоѓа во Наварино резиденс, колекција луксузни вили за приватна сопственост во срцето на одморалиштето Наварино Дини.

Име на проектот : Panorama Villa, Име на дизајнерите : POTIROPOULOS+PARTNERS, Име на клиентот : POTIROPOULOS+PARTNERS.

Panorama Villa Престој

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.