Списание за дизајн
Списание за дизајн
Шаблони За Цртање

insectOrama

Шаблони За Цртање InsectOrama е збир од 6 шаблони за цртање што содржи 48 форми. Децата (и возрасните) можат да ги користат за да нацртаат имагинарни суштества. Наспроти повеќето шаблони за цртање, инсектот Орама не содржи целосни форми, туку само делови: глави, тела, шепи ... Секако делови од инсекти, но и парчиња други животни и луѓе. Со помош на молив, може да се проследи бесконечна серија суштества на хартија и потоа да се обојат.

Име на проектот : insectOrama, Име на дизајнерите : Stefan De Pauw, Име на клиентот : .

insectOrama Шаблони За Цртање

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.