Списание за дизајн
Списание за дизајн
Шаблони За Цртање

insectOrama

Шаблони За Цртање InsectOrama е збир од 6 шаблони за цртање што содржи 48 форми. Децата (и возрасните) можат да ги користат за да нацртаат имагинарни суштества. Наспроти повеќето шаблони за цртање, инсектот Орама не содржи целосни форми, туку само делови: глави, тела, шепи ... Секако делови од инсекти, но и парчиња други животни и луѓе. Со помош на молив, може да се проследи бесконечна серија суштества на хартија и потоа да се обојат.

Име на проектот : insectOrama, Име на дизајнерите : Stefan De Pauw, Име на клиентот : .

insectOrama Шаблони За Цртање

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн легенда на денот

Легендарните дизајнери и нивните наградувани дела.

Легендите за дизајн се исклучително познати дизајнери кои го прават нашиот свет подобро место со своите добри дизајни. Откријте ги легендарните дизајнери и нивните иновативни дизајни на производи, оригинални уметнички дела, креативна архитектура, извонредни модни дизајни и стратегии за дизајнирање. Уживајте и истражете ги оригиналните дизајнерски дела на наградуваните дизајнери, уметници, архитекти, иноватори и брендови ширум светот. Инспирирајте се од креативни дизајни.