Списание за дизајн
Списание за дизајн
Канцеларија

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS

Канцеларија Користејќи ги структурните и формалистичките квалитети на гипс картон, бела мрежа се расплетува во сива позадина. Белите линии се формирани така што служат за различните функции на ентериерот (библиотека, осветлување, складирање на ЦД, полици и клупи). Овој концепт потекнува од холистичка филозофија на дизајнирање и исто така има влијанија од теоријата на хаосот.

Име на проектот : STUDIO NL CONTROLLED CHAOS, Име на дизајнерите : Athanasia Leivaditou, Име на клиентот : ATHANASIA LEIVADITOU (STUDIO NL) - www.studionl.com.

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS Канцеларија

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.