Списание за дизајн
Списание за дизајн
Табелата

UFO

Табелата Комбинација на стакло, метал и дрво. Сегашниот дизајн ја поддржува концепцијата на дизајнерската компанија Xo-Xo-l, која е опишана како „Мебел за позитивни емоции“. Тој е многу функционален дизајн, иако е надворешно многу лесен и уникатен. Оваа единица е целосно демонтирана единица, која може да се расклопи и монтира на кое било место.

Име на проектот : UFO, Име на дизајнерите : Viktor Kovtun, Име на клиентот : Xo-Xo-L design.

UFO Табелата

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.