Списание за дизајн
Списание за дизајн
Работата Како Дома

PACO Operation Hub

Работата Како Дома Вработените се највредното богатство за бизнисот. Дизајнот понуди хармонија и функционален простор на кого останува најдолго време во еден ден. Современ и луксузен амбиент не само убавина, оваа пријатна и извонредна работа исто така ќе претставува и добар модел на посета на оние клиенти кои се синхронизираат со нивното очекување со квалитетот на нивниот бренд. Најтешката задача беше да се зголеми канцеларискиот простор со поставување огромни греди преку таванот ... конечно беше изграден двокатен простор за да се создаде корисна површина од 1600 до 3000 кв.м., со оглед на живеалиштето.

Име на проектот : PACO Operation Hub, Име на дизајнерите : Philip Tse, Име на клиентот : PACO Communications.

PACO Operation Hub Работата Како Дома

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.