Списание за дизајн
Списание за дизајн
Дигитална Порта

National Bank of Greece's i-bank

Дигитална Порта Концепт продавница во која се сместени и дава насоки за понудите преку Интернет, мобилно и телефонско банкарство. Нема контра - наместо тоа, клиентите користат компјутери во продавницата за да ги завршат секојдневните банкарски трансакции, на пр. поставување нарачки и преглед на изјави, со поддршка на тимот од 4 лица на продавницата. Апликацијата NBG е достапна на iPads и iPhone телефони на централните штандови „Одлични идеи“, приватни штандови може да се користат за банкарство преку Интернет и телефонија, а екраните на допир во рамките на Интерактивната зона им овозможуваат на посетителите да пристапат до банкарски услуги и да играат игри.

Име на проектот : National Bank of Greece's i-bank , Име на дизајнерите : Allen International, Име на клиентот : allen international.

National Bank of Greece's i-bank  Дигитална Порта

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.