Списание за дизајн
Списание за дизајн
Usb Флеш-Уред

Frohne eClip

Usb Флеш-Уред eClip е првиот светски USB флеш-уред со хартија за клип со метрички владетел. eClip беше почестена за наградата за дизајн „Silver iDA & Golden A“. eClip е лесен, се вклопува во вашиот привезок и функционира како хартиен клип за да ги организирате вашите документи, сметки и пари. eClip ги заштитува личните податоци, интелектуалната сопственост, податоците за работодавачот, медицинските податоци и трговските тајни со безбедносен софтвер. еКлип беше дизајниран од Фрон во Флорида. Златниот мемориски приклучок е отпорен на удар, отпорен на гребење, отпорен на вода, отпорен на алкохол, отпорен на прашина, отпорен на 'рѓа, и електромагнетски отпорен.

Име на проектот : Frohne eClip , Име на дизајнерите : Derrick Frohne, Име на клиентот : Frohne.

Frohne eClip  Usb Флеш-Уред

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајнер на денот

Најдобри светски дизајнери, уметници и архитекти.

Добриот дизајн заслужува големо признание. Секојдневно, задоволни сме да прикажеме неверојатни дизајнери кои создаваат оригинални и иновативни дизајни, неверојатна архитектура, стилска мода и креативни графики. Денес ви претставуваме еден од најголемите светски дизајнери. Изберете го наградуваниот портфолио на дизајн денес и добијте ја вашата дневна инспирација за дизајн.