Списание за дизајн
Списание за дизајн
Деловна Зграда

Jansen Campus

Деловна Зграда Зградата е неверојатен нов додаток на небото, што ги поврзува индустриското подрачје и стариот дел на градот и ги зема своите триаголни форми од традиционалните покриви на Обериет. Проектот интегрира иновативни технологии, вклучува нови детали и материјали и ги исполнува строгите швајцарски „Minergie“ одржливи градежни стандарди. Фасадата е облечена во темна пред-патентирана перфорирана мрежа од Рајнзинк која ја евоцира густината на тоновите на дрвените згради од околината. Прилагодените работни простори се отворен план, а геометријата на зградата дава преглед на погледот кон Рејнтал.

Име на проектот : Jansen Campus, Име на дизајнерите : Davide Macullo Architects, Име на клиентот : .

Jansen Campus Деловна Зграда

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.