Списание за дизајн
Списание за дизајн
Свинче Банка

DEEPE

Свинче Банка Објектот е свињарска банка. Единствениот изглед во облик на карактер комбинира скап, престижен накит, кој се карактеризира со сакан и вид и постојана присутност на членовите на семејството, прибирањето финансиски средства е многу функционални својства. Но, највпечатливата карактеристика DeePee - сè што е во прилог на стандардните функции - совршено ги исполнува - е тоа што новиот текст, уникатен и комплементарен контекстуализиран „скапоцен камен“ е сè ексклузивен дом.

Име на проектот : DEEPE, Име на дизајнерите : Zoltan Madosfalvi, Име на клиентот : Lima Home design studio.

DEEPE Свинче Банка

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.