Списание за дизајн
Списание за дизајн
Свинче Банка

DEEPE

Свинче Банка Објектот е свињарска банка. Единствениот изглед во облик на карактер комбинира скап, престижен накит, кој се карактеризира со сакан и вид и постојана присутност на членовите на семејството, прибирањето финансиски средства е многу функционални својства. Но, највпечатливата карактеристика DeePee - сè што е во прилог на стандардните функции - совршено ги исполнува - е тоа што новиот текст, уникатен и комплементарен контекстуализиран „скапоцен камен“ е сè ексклузивен дом.

Име на проектот : DEEPE, Име на дизајнерите : Zoltan Madosfalvi, Име на клиентот : Lima Home design studio.

DEEPE Свинче Банка

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн интервју на денот

Интервјуа со светски познати дизајнери.

Прочитајте ги најновите интервјуа и разговори за дизајн, креативност и иновации помеѓу дизајнерскиот новинар и светски познати дизајнери, уметници и архитекти. Погледнете ги најновите проекти за дизајн и наградуваните дизајни од познати дизајнери, уметници, архитекти и иноватори. Откријте нови сознанија за креативност, иновации, уметност, дизајн и архитектура. Дознајте за процесите на дизајнирање на одлични дизајнери.