Списание за дизајн
Списание за дизајн
Креативен Дизајн На Ентериер

Reckitt Benckiser office design

Креативен Дизајн На Ентериер Барањето на клиентот беше да се испланира целосно континуирана, отворена, модерна канцеларија. Имаше предвид дека осветлувањето е многу добро и искористете ги предностите на сите одлични простори оптички Не запечатувајте. Дел од трпезаријата и отворената кујна се обидовме да ги натераме вработените да се чувствуваат трендовски кафуле. Откако беше воведен, младиот тим на РБ, мансарда на околината и боите на брендот на компанијата, беа едногласно изгласани за дизајнот на ентериер на уличен уметнички стил.

Име на проектот : Reckitt Benckiser office design, Име на дизајнерите : Zoltan Madosfalvi, Име на клиентот : .

Reckitt Benckiser office design Креативен Дизајн На Ентериер

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн легенда на денот

Легендарните дизајнери и нивните наградувани дела.

Легендите за дизајн се исклучително познати дизајнери кои го прават нашиот свет подобро место со своите добри дизајни. Откријте ги легендарните дизајнери и нивните иновативни дизајни на производи, оригинални уметнички дела, креативна архитектура, извонредни модни дизајни и стратегии за дизајнирање. Уживајте и истражете ги оригиналните дизајнерски дела на наградуваните дизајнери, уметници, архитекти, иноватори и брендови ширум светот. Инспирирајте се од креативни дизајни.