Списание за дизајн
Списание за дизајн
Креативен Дизајн На Ентериер

Reckitt Benckiser office design

Креативен Дизајн На Ентериер Барањето на клиентот беше да се испланира целосно континуирана, отворена, модерна канцеларија. Имаше предвид дека осветлувањето е многу добро и искористете ги предностите на сите одлични простори оптички Не запечатувајте. Дел од трпезаријата и отворената кујна се обидовме да ги натераме вработените да се чувствуваат трендовски кафуле. Откако беше воведен, младиот тим на РБ, мансарда на околината и боите на брендот на компанијата, беа едногласно изгласани за дизајнот на ентериер на уличен уметнички стил.

Име на проектот : Reckitt Benckiser office design, Име на дизајнерите : Zoltan Madosfalvi, Име на клиентот : .

Reckitt Benckiser office design Креативен Дизајн На Ентериер

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн интервју на денот

Интервјуа со светски познати дизајнери.

Прочитајте ги најновите интервјуа и разговори за дизајн, креативност и иновации помеѓу дизајнерскиот новинар и светски познати дизајнери, уметници и архитекти. Погледнете ги најновите проекти за дизајн и наградуваните дизајни од познати дизајнери, уметници, архитекти и иноватори. Откријте нови сознанија за креативност, иновации, уметност, дизајн и архитектура. Дознајте за процесите на дизајнирање на одлични дизајнери.