Списание за дизајн
Списание за дизајн
Растечката Ламба

BB Little Garden

Растечката Ламба Овој проект предлага да се поддржи оваа нова употреба која обезбедува поцелосно сензорно готвење искуство. BB Малата градина е светло растечка ламба, сакајќи да го преиспита местото на ароматични растенија во внатрешноста на кујната. Тоа е том со јасни линии, како вистински минималистички предмет. Тенок дизајн е особено проучен за да се прилагоди на различни внатрешни простории и да и даде посебна нота на кујната. BB Малата градина е рамка за растенија, чистата линија ги зголемува и не го нарушува читањето.

Име на проектот : BB Little Garden, Име на дизајнерите : Martouzet François-Xavier, Име на клиентот : Hall Design.

BB Little Garden Растечката Ламба

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.