Списание за дизајн
Списание за дизајн
Целосно Автоматска Машина За Чај

Tesera

Целосно Автоматска Машина За Чај Целосно автоматската Tesera го поедноставува процесот на подготовка на чајот и поставува атмосферска фаза за правење чај. Лабавиот чај се полни во специјални тегли во кои, уникатно, времето за приготвување, температурата на водата и количината на чај може индивидуално да се прилагодат. Машината ги препознава овие поставки и го подготвува совршениот чај целосно автоматски во про transparentирната стаклена комора. Откако ќе се истури чајот, се одвива автоматски процес на чистење. Интегрираната лента може да се отстрани за сервирање и да се користи и како мал шпорет. Без оглед дали е чаша или тенџере, вашиот чај е совршен.

Име на проектот : Tesera, Име на дизајнерите : Tobias Gehring, Име на клиентот : Blick Kick Kreativ KG.

Tesera Целосно Автоматска Машина За Чај

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.