Списание за дизајн
Списание за дизајн
Светилка

Muse

Светилка Инспирирано од „Победен будизам“ во изреката дека нема апсолутни квалитети во нашиот универзум, ние му дадовме парадоксален квалитет на „светлината“ со тоа што му дадовме „физичко присуство“. Духот на медитација што го охрабрува беше моќен извор на инспирација што го користевме за создавање на овој производ; отелотворување на квалитетите на "време", "материја" и "светлина" во единствен производ.

Име на проектот : Muse, Име на дизајнерите : Anarkhos design , Име на клиентот : Anarkhos Design.

Muse Светилка

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.