Списание за дизајн
Списание за дизајн
Масичката За Кафе

Catena

Масичката За Кафе Кафе на маса се состоеше од четири странични маси. Невообичаеното поставување странични маси го компонира обликот L на масата за кафе, што е оригинална форма за маси за кафе. Не треба дополнителен напор да се користат табели како кафе или странична маса, само страничните маси треба да се доведат во форма L во форма. Елементите на носивоста на секоја странична маса се формираат, со употреба на различна комбинација со иста форма. Оваа едноставна форма, правоаголник со кружен раб, е исто така форма на секоја страна од масата за кафе, така што формата на секоја странична маса и табелата за кофеи е различна, но поврзана.

Име на проектот : Catena, Име на дизајнерите : Ayça Sevinç Tatlı, Име на клиентот : .

Catena Масичката За Кафе

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.