Списание за дизајн
Списание за дизајн
Монитор Во Уво Слушалки

ZTONE

Монитор Во Уво Слушалки Како додаток за начин на живот, оваа слушалка доаѓа со концепт за накит. Се состои од патент во очекување на врвовите на ушите дека телото е обликувано на ушната чинија. Продолжениот флексибилен врв на увото на крилото ја подобрува стабилноста на увото со поддршка на сртот на увото. Пронајдокот е фабрикуван со силикон за подобрување на максималната флексибилност. Главата во форма на печурки е дизајнирана да се залепи во ушниот канал, за да се обезбеди најдобро запечатување од надворешниот шум. Обезбедува економично решение за замена на прилагодениот монитор за премиум трошоци, но сепак ја обезбедува најточната репродукција на аудио.

Име на проектот : ZTONE, Име на дизајнерите : IMEGO Infinity LLC, Име на клиентот : I-MEGO.

ZTONE Монитор Во Уво Слушалки

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.