Списание за дизајн
Списание за дизајн
Креативно Реновирање

Redefinition

Креативно Реновирање Проектот беше краток за да се задржи планинскиот контекст, без да се испуштаат рустични сеќавања на преовладуваните планински станбени типологии. Вклучуваше голема реновирање на типична планинска куќа. Сè ќе биде направено на лице место, користејќи ги како основни материјали метал, бор дрво и минерални агрегати, човечки труд и експертиза. Основната идеја зад тоа беше да се дозволи предметите да стекнат употреба и сентиментална вредност, откако сопствениците ќе ги сметаат за корисни и познати, како и да дизајнираат со трансформативната моќ на материјалите во умот.

Име на проектот : Redefinition, Име на дизајнерите : Helen Brasinika, Име на клиентот : BllendDesignOffice.

Redefinition Креативно Реновирање

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.