Списание за дизајн
Списание за дизајн
Центарот На Вниманието, Внатрешната

Zen

Центарот На Вниманието, Внатрешната Зен е нов и целосно прилагодлив центарот на вниманието, за да им одговори на сите клиенти техничка потреба и дополнително, обезбедува естетска убавина на автентично парче внатрешен дизајн. Зен е едно од најмалите рефлектори на пазарот. Така, ЗЕН е многу подобро интегриран во околината каде што е инсталиран, без да генерира и инвазивно присуство. Ова се постигнува, исто така, со тоа што е прилично прилагодлив со бои, природни шуми и др. Дизајнот на Зен се заснова на безвремени форми, ориентирани кон функционалност и едноставност, лов на трајна, спокоен и без убавина на убавина.

Име на проектот : Zen, Име на дизајнерите : Rubén Saldaña Acle, Име на клиентот : Arkoslight.

Zen Центарот На Вниманието, Внатрешната

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.