Списание за дизајн
Списание за дизајн
Центарот На Вниманието, Внатрешната

Zen

Центарот На Вниманието, Внатрешната Зен е нов и целосно прилагодлив центарот на вниманието, за да им одговори на сите клиенти техничка потреба и дополнително, обезбедува естетска убавина на автентично парче внатрешен дизајн. Зен е едно од најмалите рефлектори на пазарот. Така, ЗЕН е многу подобро интегриран во околината каде што е инсталиран, без да генерира и инвазивно присуство. Ова се постигнува, исто така, со тоа што е прилично прилагодлив со бои, природни шуми и др. Дизајнот на Зен се заснова на безвремени форми, ориентирани кон функционалност и едноставност, лов на трајна, спокоен и без убавина на убавина.

Име на проектот : Zen, Име на дизајнерите : Rubén Saldaña Acle, Име на клиентот : Arkoslight.

Zen Центарот На Вниманието, Внатрешната

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.