Списание за дизајн
Списание за дизајн
Календар

Calendar 2014 “Flowers”

Календар Дизајн на соба, донесете ги годишните времиња - Календарот на Цвеќето доаѓа со дизајн на вазна во кој има 12 различни цвеќиња. Осветлете го вашиот живот секој месец со сезонски цвет. Квалитетните дизајни имаат моќ да го менуваат просторот и да го трансформираат умот на неговите корисници. Тие нудат удобност при гледање, држење и употреба. Подобрени се со леснотија и елемент на изненадување, збогатувајќи простор. Нашите оригинални производи се дизајнирани користејќи го концептот Lifeивот со Дизајн.

Име на проектот : Calendar 2014 “Flowers”, Име на дизајнерите : Katsumi Tamura, Име на клиентот : good morning inc..

Calendar 2014 “Flowers” Календар

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.