Списание за дизајн
Списание за дизајн
Ресторанот

Lohas

Ресторанот Револтскиот контра на урбаниот ритам. Основата се наоѓа во зафатен пресек во сообраќајот. Целокупниот просторен план има за цел да создаде незгодно и смирено темпо, како да поттикнува време да се забави и во овој брза урбана живот да уживаме во секој момент тука и сега. Отворениот простор, како што се формира, преку средно планирање, го дели просторот заснован на различни функционалности. Екраните како тотем додаваат на незгодниот просторен амбиент одредена вродена разиграност.

Име на проектот : Lohas, Име на дизајнерите : Yu-Wen Chiu (Vita), Име на клиентот : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

Lohas Ресторанот

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.