Списание за дизајн
Списание за дизајн
Ресторанот

Lohas

Ресторанот Револтскиот контра на урбаниот ритам. Основата се наоѓа во зафатен пресек во сообраќајот. Целокупниот просторен план има за цел да создаде незгодно и смирено темпо, како да поттикнува време да се забави и во овој брза урбана живот да уживаме во секој момент тука и сега. Отворениот простор, како што се формира, преку средно планирање, го дели просторот заснован на различни функционалности. Екраните како тотем додаваат на незгодниот просторен амбиент одредена вродена разиграност.

Име на проектот : Lohas, Име на дизајнерите : Yu-Wen Chiu (Vita), Име на клиентот : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

Lohas Ресторанот

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајнер на денот

Најдобри светски дизајнери, уметници и архитекти.

Добриот дизајн заслужува големо признание. Секојдневно, задоволни сме да прикажеме неверојатни дизајнери кои создаваат оригинални и иновативни дизајни, неверојатна архитектура, стилска мода и креативни графики. Денес ви претставуваме еден од најголемите светски дизајнери. Изберете го наградуваниот портфолио на дизајн денес и добијте ја вашата дневна инспирација за дизајн.